top of page
Industrieel wonen volgens Marieke - Kom

RETOURNEREN EN TERUGBETALINGEN

Hoe het werkt

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via maisondam@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

Uitzonderingen/ waardevermindering retouren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

a. Producten die op maat zijn gemaakt, hierbij is herroepingsrecht niet meer ter relevantie.

b. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

      Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen,         dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Identiteit ondernemer Maison DAM

Buizerdstraat 62 2665 TG

Maisondam@hotmail.com

06 -1825 3897

KVK: 80364551

BTW-nummer: NL003427714B42

bottom of page