top of page

Industriële plankdragers in allerlei vormen

Een industriële inrichting (style) is al een hele lange tijd een populaire keuze in de meubel branche. Wanneer je rondsnuffelt op Pinterest of Instagram, hebben 8 van de 10 afbeeldingen een industrieel interieur. Niet voor niets wordt deze style zo vaak aangehouden, want Industriële inrichting creëert rust en ruimte in huis, maar brengt hiernaast veel warmte en sfeer in de woning.


Een er populaire accessoires, zijn de metalen plankdragers met een houten plank. Naast dat je hier leuke spulletjes op kan zetten, geeft dit een erg stoere look in de woonkamer, badkamer, gang, slaapkamer of keuken.


Alle plankdrager vervaardigen wij zelf met de hand. Dit noemt men ook wel; oerdegelijk Hollands ambacht. De plandragers verkopen wij voor een relatief goedkope prijs en staan bekend om hun goede kwaliteit.Soorten plankdragers:


Industriële plankdrager klassiek

Ons meest verkochte artikel. De klassieke plankdrager, de naam geeft al aan dat dit een erg sjiek stukje ambacht is. Het met de hand vervaardigt stukje metaal, geeft de industriële look in je huis een erg leuke eye catcher. De plankdrager is verkrijgbaar in; zonder coating, met blanke coating en in mat zwart (gecoat). Hiernaast zijn de plankdragers in de maten 15, 20 en 30 cm verkrijgbaar.


Industriële plankdrager L vorm up

Bij dit type plankdrager valt de plank in de drager en geeft dit een leuke effect.

De plankdrager is verkrijgbaar in; zonder coating, met blanke coating en in mat zwart (gecoat). Hiernaast zijn de plankdragers in de maten 15, 20 en 30 cm verkrijgbaar.
Industriële plankdrager L vorm down

Een erg stoer type. Bij de plankdrager L vorm up, laat je de plank op de drager rusten en geeft het een erg stoer en modern effect. De plankdrager is verkrijgbaar in; zonder coating, met blanke coating en in mat zwart (gecoat). Hiernaast zijn de plankdragers in de maten 15, 20 en 30 cm verkrijgbaar.


Industriële plankdrager L vorm

De meest simpele plankdrager. Middels deze plankdrager zie je meer van het hout en ga je voor een iets veiligere keuze. De plankdrager is verkrijgbaar in; zonder coating, met blanke coating en in mat zwart (gecoat). Hiernaast zijn de plankdragers in de maten 15, 20 en 30 cm verkrijgbaar.
Bij twijfels, denken graag mee bij advies over deze plankdragers bij u thuis.


bottom of page